Motiva borstimplantaten | Borstvergroting met Motiva borstimplantaten

dec. 06, 2021

Borstvergroting met Motiva borstimplantaten

Er zijn veel verschillende redenen om te kiezen voor een borstvergroting. Kiezen voor een borstvergroting komt lang niet altijd voort uit de wens om meer volume te hebben. Sommige vrouwen hebben een negatieve relatie met hun borsten vanwege een aandoening of ziekte, wegens onderontwikkeling of door het verlies van volume na borstvoeding of gewichtsverlies.


Een negatieve relatie werkt door in het zelfvertrouwen en het algehele gevoel van (geestelijk) welbevinden. Kiezen voor een borstvergroting is daarom vaak een overweging om weer blij te zijn met de complete uitstraling. Ook die van binnenuit.


Wanneer u besluit een borstvergroting te laten uitvoeren, staan ​​naast de gewenste maat, de veiligheid van de implantaten, en een natuurlijk ogend resultaat op de voorgrond. Om aan deze drie eisen te kunnen voldoen werkt Dr. Grabietz onder andere met Motiva borstimplantaten.



Afspraak maken
  • motiva borstimplantaten

    motiva borstimplantaten

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Voel u zeker van Motiva borstimplantaten

Motiva borstimplantaten worden onder zeer zware kwaliteitsnormen vervaardigd. Op basis van 30 jaar ervaring en een vooruitstrevendheid in technologie bieden Motiva borstprothesen een hoge veiligheidsgraad. Motiva protheses hebben dankzij een bijzondere gel de eigenschap zich aan te passen aan de natuurlijke vorm van het lichaam en aan menselijke bewegingen. Dit maakt het resultaat van de borstvergroting heel natuurgetrouw.

Motiva Ergonomix borstimplantaten

Motiva Ergonomix implantaten zijn een van de meest gebruikte Motiva borstimplantaten. Bij dit type borstprothese hoeft u niet te kiezen tussen een ronde of een anatomisch vorm. Het bijzondere aan Ergonomix implantaten is dat deze zich aanpassen aan uw bewegingen. Wanneer u ligt, neemt het implantaat een ronde vorm aan. Wanneer u staat vormt het zicht terug naar een natuurlijk ogende druppelvorm. De implantaten zijn zachter dan conventionele siliconenimplantaten, waardoor de borst natuurlijk blijft aanvoelen. Daarnaast wordt de schaal erg goed verdragen waardoor er nauwelijks risico is op een afstotingsreactie.

  • motiva borstimplantaten

    motiva borstimplantaten

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Goede verdraagzaamheid

Motiva borstimplantaten hebben een oppervlak met nanotextuur. Het is inmiddels bekend dat vorige generaties implantaten met een opgeruwde buitenkant een hoger gezondheidsrisico opleveren. Met hun nano-oppervlak behoren Motiva borstimplantaten tot de gladde implantaten en worden daarom bijzonder goed verdragen.


Plan een gratis consult

Welke type Motiva borstimplantaten zijn er? 

Motiva biedt twee soorten implantaten voor borstvergroting: Motiva Round Implants en Motiva Ergonomix Implants. Motiva Round Implants zijn ontworpen om een balans te bieden tussen gel-elasticiteit en stevigheid. De ronde vorm zorgt voor meer volheid in het bovenste gedeelte van de borst. Ze zijn daarmee erg geschikt wanneer de natuurlijk borst volume aan de bovenzijde heeft verloren. Het effect van deze Motiva borstimplantaten is een jonger ogende borst met een gelijkmatig profiel.


Motiva Ergonomix Implants hebben een zachte, druppelvormige vorm die zich aan vorm van de natuurlijke borst aanpast. Het resultaat oogt erg natuurlijk; de borst heeft de look & feel van een natuurlijke borst en past zich in elke houding aan zoals een natuurlijke borst dit doet.  



Motiva Borstimplantaten

Natuurlijk en zeer veilig dankzij elastische gel

Motiva gebruikt voor het maken van de borstimplantaten gepatenteerde ProgressiveGel. Wat deze gel anders maakt is de zeer lage viscositeit. Dit wil zeggen dat de gel weinig weerstand biedt tegen vervorming. Dit zorgt ervoor dat de gel meebeweegt met het lichaam en zich ook heel lichaamseigen beweegt bij het liggen.


Daarnaast is de ProgressiveGel erg elastisch en werkt als ‘memory gel’. Het is geen vloeibare gel, maar kan worden gevormd zonder dat het beschadigt. De ‘memory gel’ neemt daarna zijn oorspronkelijke vorm weer aan. Vanwege deze eigenschappen kan het implantaat niet lekken.

Persoonlijk en individueel advies over Motiva implantaten van Dr. Grabietz 

Als het gaat om de grootte van een implantaat, wordt er onderscheid gemaakt tussen volume en projectie (dikte) en profiel. Het volume wordt gegeven in cc. De projectie kan variëren van laag tot zeer hoog. Dr. Grabietz bespreekt samen met u welke maat en projectie het mooist bij uw lichaam passen, zodat u goed geadviseerd en geïnformeerd aan uw borstvergroting kunt beginnen.



Borstvergroting of vervanging met Motiva borstimplantaten in onze kliniek

De praktijk die Dr. Grabietz leidt is volledig gericht op het bieden van betrouwbaarheid en een hoog kwaliteitsniveau. In een prettige omgeving worden u door een ervaren team aan gekwalificeerde specialisten, in alle privacy, toegankelijke consulten en behandelingen geboden. Rekening houdend met uw wensen legt Dr. Grabietz u uit wat er allemaal mogelijk is en wat u van uw borstvergroting kunt verwachten.

  • motiva borstimplantaten

    motiva borstimplantaten

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

De Motiva-implantaten zijn een product van Establishment Labs. Voor de garantievoorwaarden van Motiva protheses kunt u terecht op de site van Motiva.healt: motiva.health/patients-product-warranty

Dit artikel delen:

Waar bestaat een siliconen borst prothese uit?
door drgrabietz 13 jan., 2023
Waar bestaat een siliconen borst prothese uit?
BIA-ALCL
door drgrabietz 22 feb., 2022
BIA-ALCL informatie
Breast Implant Illness
door drgrabietz 28 sep., 2021
Breast Implant Illness (BII): Veel gestelde vragen en antwoorden
complicaties bij borstimplantaten
door drgrabietz 13 aug., 2021
Extra informatie over borstprotheses
Share by: